Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2008 18:34 - Екипът на представлението
Автор: bluspodzemiata Категория: Изкуство   
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове:
0



Веселин Димов е роден 1976 в София. Завършва Театралната академия през 2003 година в класовете на Ст. Камбарев и проф. Кр.Спасов. Режисъор е на спектаклите „ Момо”/ Михаел Енде/, „Всичко това” / Самюел Бекет/, „ Победата на Мишин” / Даниил Хармс/, „ Обругаване на публиката” / Петер Хандке/, „ Дуел” /Антон Чехов/, „ Смъртта и момичето” / Елфриде Йелинек/ и радио драмата „ Плутон” / Райна Маркова/. Създател на Театрална компания Момо- асоциация за алтернативно съвременно изкуство.

Режисьор е на „Блус под земята”.

Александър Митрев е роден 1978 година в София. Завършил НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”  през 2000-та година в класа на проф.Сн. Танковска

Участвал е в театралните представления- „Ритъм”- муз. шоу спектакъл /Андрей Баташов/; „Просешка опера” /Джон Гей/; „Аркадия” /Том Стопард/; „Момо”/ Михаел Енде/; „ Обругаване на публиката”/ Петер Хандке/; „ Да си вземеш жена от село” /Уилиам Уичърли/; „ 360 градуса”, муз. шоу спектакъл /Андрей Баташов/”; „Патешки вариации” /Дейвид Мамет/.

В „Блус под земята” играе главната роля.

Иван Николов е роден 1976 в София. Има художествено образование. Визуален артист с интерес към документалното кино и опит в психо-социални практики/ арт терапия с деца/. Автор е на мултимедия към театрални спектакли на режисъорите Д.Шпатова, Ю.Сайска, В.Димов, Г.Ашикян, М.Кочовски и др.

Негово дело е мултимедията в представлението.

Тодор Стоянов е роден 1978 в София. Създател и музикант в експерименталната електро-акустична група „ Ambient Anarchist”. Писал е музика за реклами, филми и радио пиесата „ Плутон”.Автор на музкална среда за театралните спектакли „ Всеки човек”, „За жената отсеща”, „Ambient Anarchist и леглото от водорасли”, „ Какво се случи с Нора след като напусна мъжа си или стълбовете на обществото”.

Автор е на звуковата среда в спектакъла

Антоанета Костова е родена 1975 в Пловдив. Завършила е сценичен костюм и сценография в Театралната академия в класа на М.Блажева и филмова режисура в класа на проф. Вл.Икономов. Режисъор е на филма „ Цвета на усмивките” и музикални клипове. Сценограф е на представленията „Дуел” и „ Смъртта и момичето”. Работила е като сценограф за множество предавания в БНТ и BTV.Сега работи като художник вDancing Stars”.  

Сценограф е на спектакъла.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bluspodzemiata
Категория: Изкуство
Прочетен: 23710
Постинги: 10
Коментари: 6
Гласове: 28
Архив